B-Click Kevlar snijbestendige mouw

B-Click Kevlar snijbestendige mouw. Biedt volledige bescherming aan de arm tegen verwondingen door snijden of hitte. Mouw blijft op zijn plaats dankzij duimopening onderaan de mouw en elastische band bovenaan. Kan gecombineerd worden met handschoenen. Ideaal voor gebruik in de automobielindustrie, bij glaszetten en bij het vastnemen van metalen en andere scherpe voorwerpen. Lengte 45 cm. Per stuk.
EN388 144X
Kwaliteit: 100% Kevlar. Referentienummer: 3-KS18.

13,55

Beschrijving

B-Click Kevlar snijbestendige mouw
Referentienummer: 3-KS18
Biedt volledige bescherming aan de arm tegen verwondingen door snijden of hitte. Mouw blijft op zijn plaats dankzij duimopening onderaan de mouw en elastische band bovenaan. Kan gecombineerd worden met handschoenen. Ideaal voor gebruik in de automobielindustrie, bij glaszetten en bij het vastnemen van metalen en andere scherpe voorwerpen. Lengte 45 cm. Per stuk.
EN388 144X
Kwaliteit: 100% Kevlar Bekijk de andere producten hier: werkhandschoenen beschermmouwen  B-Click

3M

3M is een wereldleider in veiligheidsproducten. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, van veiligheidsbrillen en oordoppen tot stofmaskers en wegwerpoveralls. 3M-producten zijn ontworpen om mensen te beschermen in een veilige werkomgeving.

 

Extra informatie

Maat

,

Winkelwagen
Scroll naar boven