BFH Protection lid van Febelsafe
Sedert 2017 is BFH Protection lid van Febelsafe. Febelsafe is de Belgische beroepsfederatie van fabrikanten, distributeurs en dienstverleners inzake veiligheid en welzijn. Ook in 2018 blijft BFH lid van Febelsafe.

Meer informatie over Febelsafe kan U vinden via de website van Febelsafe www.febelsafe.be

Datum: 05/01/2018


BFH Protection op beurs "The way to health and safety" in de Ghelamco Arena te Gent

Op 18 en 19 oktober 2016 neemt BFH Protection deel aan de beurs “The way to health and safety” in de Ghelamco Arena te Gent. Ter plaatse kan U onze nieuwste Persoonlijke Beschermingsmiddelen en werkkledij zien en meer vernemen over enkele speciale aanbiedingen. U bent van harte welkom op de stand van BFH! BFH heeft hoge verwachtingen van het belevingsevent “The way to health and safety”. Kom ontdekken waarom. U zal ongetwijfeld het één en ander opsteken op dit unieke concept. Verwacht u niet aan een klassieke beurs of conferentie. Het aanbod is zo dat u zowel inhoudelijk als visueel aangesproken zal worden op herkenbare problemen en ambities waarmee u dagdagelijks te maken krijgt. “The way to health and safety” is een initiatief van Febelsafe. BFH draagt hierbij zijn steentje bij, ook wij willen deze duiden, onderbouwen en meteen ook oplossingen voor uw specifieke noden aanreiken. Locatie: Ghelamco Arena in Gent | Datum: 18 en 19 oktober 2016 | Openingsuren: 8u30 tot 19u00 | Standnummer BFH: 55

Uw registratiecode kan U nu gratis aanvragen bij BFH.

Datum: 03/08/2016


Verslag deelname BFH Protection op Secura beurs in Brussels Expo

BFH Protection bedankt alle bezoekers op onze stand tijdens de beurs Secura 2015 in Brussels Expo. In totaal bezochten 6.191 personen Secura 2015. Tijdens de beurs stelden wij onze nieuwste producten voor aan bestaande en nieuwe klanten.

Ook dit jaar was het weer een succesvolle deelname voor BFH.

Hierbij enkele sfeerbeelden:

Datum: 03/04/2015 
BFH Protection op Secura beurs in Brussels Expo
Van 25 tot en met 27 maart 2015 neemt BFH PROTECTION N.V. deel aan de beurs SECURA, de nationale vakbeurs voor beveiliging & welzijn op het werk. 
Ter plaatse kunt U onze nieuwste producten zien en meer vernemen over enkele speciale aanbiedingen. Links ziet U een afbeelding van de BFH-beursstand van de vorige editie. Uiteraard pakken we dit jaar uit met een compleet nieuwe beursstand!
Toegangskaarten kan U nu gratis aanvragen bij BFH.
Locatie: Brussels Expo te Brussel. Hal 3 & 4.
Openingsuren: 9u30-17u (op donderdag tot 18u).
Datum: 25, 26 en 27 maart 2015.
Het standnummer van BFH is: P3.271 Hal 3. 
Wij wensen U alvast een prettig beursbezoek en verheugen ons op Uw bezoek!
Datum: 18/02/2015

BFH catalogus

De nieuwe BFH catalogus is nu verkrijgbaar.
In deze 6de editie vindt U de nieuwste persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkledij.
Onze catalogus is nu nog dikker en telt 260 pagina's boordevol nieuwigheden.
 
Vraag nu Uw gratis exemplaar aan via info@bfh.be en ontdek ons complete gamma!
Datum: 07/08/2014
                                 
 
 

Elten veiligheidsschoenen
Innovatief en traditioneel getrouw, internationaal ingesteld en regionaal geworteld – dat is ELTEN! Hier produceert men voetbescherming die niet alleen aan alle veiligheidseisen voldoet, maar ook rekening houdt met de gezondheid, welzijn en welbehagen van de drager/draagster. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op gebied van duurzame productie als ook het naleven van de hoogst haalbare sociale standaard, hiervoor staat ons familie bedrijf, gevestigd in het groene hart van de Neder-Rijn.


BFH op KANAAL Z.
BFH Protection nv werd mooi in beeld gebracht via Bouw TV op Kanaal Z.
Hans de Munter (gekend van o.a. Familie, ...) was één van de acteurs van dienst die de werkkledij en PBM's van BFH Protection droeg.

 
 

BFH op EEN.
BFH Protection nv werd in beeld gebracht tijdens in het programma "Man Bijt Hond" op EEN
Tijdens de reportage werd er via BFH Protection meer informatie gegeven i.v.m. het dragen van stofmaskers naar aanleiding van het griepvirus.