Mistral Opera Quark diepvriesparka

Mistral Opera Quark diepvriesparka. Geschikt voor gebruik bij lage temperaturen tot -45 ° C. Verborgen ritssluiting met klep en knopen. Afneembare kap. Binnenkraag met pelsvoering. Manchetten verstelbaar met klittenband en binnenmanchetten in stretchgebreide stof. Elastische zij-tailleband. Zijzakken met klep en klittenband. Borstzak met ritssluiting. Binnenzak met klittenband. Reflecterende banden op de schouders. Reflecterende biezen op zakken en schoudervullingen.
Buitenstof in 420D Oxford nylon en voering in Thinsulate 3M, 150 g / m². Referentienummer: 4-MC5334.

118,00

Beschrijving

Mistral Opera Quark diepvriesparka
Referentienummer: 4-MC5334
Geschikt voor gebruik bij lage temperaturen tot -45 ° C. Verborgen ritssluiting met klep en knopen. Afneembare kap. Binnenkraag met pelsvoering. Manchetten verstelbaar met klittenband en binnenmanchetten in stretchgebreide stof. Elastische zij-tailleband. Zijzakken met klep en klittenband. Borstzak met ritssluiting. Binnenzak met klittenband. Reflecterende banden op de schouders. Reflecterende biezen op zakken en schoudervullingen.
Buitenstof in 420D Oxford nylon en voering in Thinsulate 3M, 150 g / m² Bekijk de andere producten hier: Werkkledij diepvriesparka‘s  Mistral

Extra informatie

Kleur

Maat

, , , , ,

Extra info

Zie ook Mistral

Winkelwagen
Scroll naar boven